Wie is Buitengewone Coaching

Buitengewone Coaching

Marrit Velink, oprichtster van Buitengewone-coaching, onderdeel van Velink-Coaching, is specialist in persoonlijke begeleiding en coaching.

Er komt vaak een moment in je leven dat je stilstaat bij jouw eigen leven. Misschien is dat wel de reden waarom je op dit moment deze website aan het lezen bent.

Worstel je met een gevoel van ‘wat moet ik nu…ik moet zoveel, wil ik dit de rest van mijn leven? Een samenleving waarbij je vaak goedbedoelde meningen en visies zult aanhoren. Familie, vrienden, collega’s, TV en Social Media spelen daarbij een grote rol. Gedurende het leven doorloop je diverse fasen en vele leermomenten. Jouw persoonlijke ontwikkeling en groei hangt mede af van wat je met deze ervaringen doet.
Of… laat je deze ervaringen langs je heen gaan omdat je niet weet wat je ermee zou kunnen doen? Soms heb je hulp nodig bij het nemen van beslissingen die bepalend kunnen zijn voor de verdere loop van jouw leven.

Jij staat centraal!
Tijd voor jezelf

 

Buitengewone-coaching zet jou centraal. Je wordt je bewust van je eigen gedragingen. Gedurende de sessies(s) leer je je eigen twijfels te herkennen, deze te accepteren en om te zetten in je sterke eigenschappen. Via mijn wandel-coaching (her)ontdek je nieuwe dingen over je zelf. Facetten die een aanvulling en toegevoegde waarde zullen zijn voor jouw dagelijkse functioneren. Een coaching gesprek bij Buitengewone Coaching is dan ook een cadeautje voor jezelf. 

Eventjes helemaal de tijd nemen voor jezelf.
Jij staat centraal: “Het is tijd voor jezelf”!
 

LEES de ervaringen van anderen.

Marrit Velink

Wandelcoach in hart en nieren. Ik haal mijn inspiratie uit de mensen om mij heen, mijn ruime levenservaring en uit mijn wekelijkse wandeling langs de zee en het strand van Bergen aan Zee. Hier vind ik rust – ruimte – lucht.
Gedurende de 17 jaar dat ik als manager of teamleider werkte in de hectiek van een stressvolle baan, heb ik ervaren wat stress met je doet. Lichamelijk en geestelijk. Vermoeid, prikkelbaar, emotie-eter noem het maar op.

De enige plek waar ik mijn hoofd tot rust kreeg was buiten, al wandelend genietend van de zon, wind, soms ook in de striemde regen. Eindeloos over het strand banjeren blijkt voor mij de plek te zijn om tot mijzelf te komen. Al starend naar de golven.  De golven van de zee weerspiegelen de golven gedurende je leven. Soms kalm – bijna vlak – tot hogere schuimkoppen waar je bijna niet tegenaan kunt zwemmen.

Ik kan je helpen om binnen al deze golven jouw balans te vinden en je te begeleiden gedurende dit traject. Enkele gesprekken kunnen soms al ruim voldoende zijn om jezelf op het juiste pad te zetten. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact op!

 

 

Ursulinenlaan 60 |1861 SP Bergen | 072 581 8566 | KvK nr.37138076.     Volg mij op:     of