Stappenplan

De werkwijze van Buitengewone coaching is eenvoudig en transparant:

?

Stap 1

Het vrijblijvende intakegesprek van ca. drie kwartier zal wandelend plaatsvinden. Hierbij kun je direct ervaren wat wandelcoaching inhoudt. Dit introductie gesprek is gratis.

?

Stap 2

Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt over het te volgen traject. Afhankelijk van de coaching vraag zullen er 6 tot 8 wandelingen plaatsvinden. Altijd buiten in het bos, duinen of het strand.

?

Stap 3

Een maand na de laatste wandelsessie wordt er een Terugkom Wandeling afgesproken. Deze afsluitende sessie zal op het strand plaatsvinden, waar zowel letterlijk als figuurlijk ‘rommel’ zal worden opgeruimd.

Mijn werkwijze

Als gecertificeerd TriA® wandelcoaching combineer ik de voordelen van deze unieke methode met de pluspunten van de natuurlijke omgeving. In de stappen van de TriA®-methode Aandacht – Acceptatie – Actie zitten de effecten van de natuur geïntergreerd, waardoor er op een eenvoudige en lichte manier een natuurlijke groei ontstaat.

Tijdens de wandel-sessies gaan we bepaalde oefeningen doen die je duidelijkheid en inzicht zullen verschaffen over wie je bent, wat je wilt en wat je doet. De afsluitende afspraak zal op het strand plaats vinden, waar we dan letterlijk en figuurlijk “rommel” gaan opruimen.

 

 

Ursulinenlaan 60 |1861 SP Bergen |06 22 364 313     Volg mij op:     of