Waarom coaching

Coaching overbrugt de kloof van waar je nu bent naar waar je wilt zijn.

Waarom coaching?

Waarom kan coaching voor jou belangrijk zijn.

Niemand treft op zijn levenspad een geëffende weg. Veelal overwin je zelf tegenslagen. Maar soms is een oplossing niet direct voorhanden . Op elk gebied in je dagelijkse leven heb je te maken met dilemma’s , verantwoordelijkheden en tegengestelde belangen. Dan is het prettig met iemand te praten die naar je luistert, hoort wat je zegt en onbevooroordeeld is. Vaak ligt de oplossing al opgesloten in jezelf. Enkele coaching sessies kunnen je leiden naar die benodigde oplossing en deze in jezelf naar boven halen.

Herken je jezelf?

Een loopbaan die zich voorspoedig ontwikkelt, goed en druk sociaal leven, financiën op orde, een relatie cq gezin. Het complete plaatje van een succesvol mens. Maar het gevoel van ‘leeg’ op alle vlakken dat bij je binnensluipt

Of juist het tegenovergestelde. Situaties waar je afstand wilt nemen, achter je wilt laten. Vooruitgaan in het leven zonder de ankers die jou belemmeren in die vooruitgang.

BUITENGEWONE COACHING kan jou door middel van wandel coaching bewust maken van wat er werkelijk in je innerlijk afspeelt en waardoor je op dit punt in je leven bent beland.