Methodes, kosten & vergoedingen

Coaching methodes

Als Wandelcoach bied ik je diverse coaching methodes. Uiteindelijk is ieder mens verschillend. We onderzoeken dan ook tijdens ons intakegesprek in alle rust welke methode het beste bij jou past.

In alle gevallen gelden de volgende tarieven

Een traject bestaat uit 6 sessies en 2 terugkom sessies. Dit gedurende een periode van 3 maanden. Prijs van dit traject is  595,00 inclusief BTW

De duur van een sessie zal 1,5 tot 2 uur zijn.

Voor bedrijfs-coaching kunnen aparte tarieven worden opgevraagd.

Individuele coaching

Een individuele en persoonlijke ondersteuning-sessie van 1,5 tot 2 uur. Deze sessie bestaat uit een vraag gesprek met als uitgangspunt jou professioneel te ondersteunen bij mogelijke dilemma’s of doelstellingen Als Wandelcoach vinden deze sessies altijd buiten plaats. Dit kan op diverse locaties zijn, denk daarbij aan bos, duinen of strand.

Duo coaching

Een duo ondersteuning-sessie van 1,5 tot 2 uur. In sommige gevallen kan het prettig en zelfs raadzaam zijn om een coaching sessie te ondervinden met twee personen. Bijvoorbeeld je partner of collega. Als Wandelcoach vinden deze sessies altijd buiten plaats. Dit kan op diverse locaties zijn, denk daarbij aan bos, duinen of strand.

E-coaching

Een persoonlijke ondersteuning-sessie via email. Vooral prettig tijdens het na-traject en/of voor iedereen die zich niet op eenvoudige wijze kan verplaatsen en/of zich prettiger voelt bij een schriftelijke communicatie. Door wat meer afstand te creëren blijken sommige cliënten zich vaak wat makkelijker te kunnen openstellen.

Kosten & vergoedingen

 

Kosten van TriA® Wandelcoaching?

  Een wandelcoachtraject bestaat uit 6  sessies van 1,5 tot 2 uur en 2 terugkom-sessie.
Voorafgaand aan het traject hebben we een gratis kennismakingsgesprek om de coachvraag helder te krijgen en te zien of er een klik is. 

Kosten van e-coaching

  Voor E-coaching zal standaard 1 uur gehanteerd worden voor de beoordeling van je email en de reactie van mij hierop.

Wandelcoaching particulieren:

Voor particulieren bedraagt het tarief per persoon:

  Een traject bestaat uit 6 sessies en 2 terugkom sessies. Dit gedurende een periode van 3 maanden. Prijs van dit traject is  595,00 inclusief BTW

Wandelcoaching via werkgever/instantie:

  Volg je een traject via de werkgever of wil je vanuit de organisatie wandel coaching aanbieden aan de medewerkers dan kunnen hiervoor aantrekkelijke tarieven worden afgegeven. 

Werkgever

  Vaak is er door werkgevers een budget gereserveerd voor werknemers waarin opleidingskosten, professionele en/of persoonlijke ontwikkeling kunnen worden betaald. Het is dan ook raadzaam om met je werkgever te overleggen of en in hoeverre een professioneel coaching traject hieronder valt. Je kunt natuurlijk ook direct in gesprek gaan met een Arboarts, de wet Poortwachter geeft de ruimte om mee te werken, vooral als het gaat om preventieve behandelingen, re-intergratie of ziekteverzuim. 

Aftrekbaar voor Ondernemers/ ZZP’er

  Leuk weetje: Zakelijke coaching is aftrekbaar als ondernemer of ZZP’er bij de belastingdienst binnen de ondernemingskosten zoals de IB en de BTW (21%)

PGB of het UWV

  De kosten van de coaching zijn, als je beschikt over een Persoonsgebonden Budget, onder bepaalde voorwaarden te vergoeden uit de PGB. Neem contact op met het zorgkantoor voor de specifieke voorwaarden

  Ook als je werkeloos bent en een uitkering hebt heeft het UWV mogelijk financiële middelen om je op weg te helpen in het kader van re-integratie. Neem voor meer informatie contact op met het UWV, zij helpen je graag verder.

Zorgverzekering

  De coaching van Wandelcoaching behoort niet tot het basispakket. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

 

 

Ursulinenlaan 60 |1861 SP Bergen |06 22 364 313     Volg mij op:     of