We hadden op een zaterdag middag afgesproken nadat ik had aangegeven dat het niet helemaal lekker met mij ging. Had heel veel besef momenten gehad over dingen/eigenschappen die mij vroeger hielpen maar mij nu steeds meer in de weg zitten.
Het bleek de warmste zaterdag middag van oktober te worden, dus iedereen was massaal naar het bos gegaan. We gingen daarom eerst een stukje lopen en hadden alles een beetje doorgenomen. Tijdens het wandelen kreeg ik “opdrachten” waar ik vaak goed over moest nadenken. Het voelde heel vertrouwd en ik heb mij goed op mijn gemak gevoeld. Daarom durfde ik alles uit te spreken. Was ook helemaal niet met de tijd bezig en dat was ook zeer fijn. Het lopen in de natuur was ook fijn. Had ook helemaal geen “last” van alle mensen die ook in het bos liepen.

We zijn nu 3 weken verder en het is allemaal “geland”. Dankzij het gesprek heb ik meer inzicht gekregen in veel dingen. Ik wist het wel maar het is nu een stuk duidelijker. Heb daarom ook wat meer rust gekregen. Sinds een aantal dagen slaap ik zelfs iets beter.
Heb het dus als iets zeer positiefs ervaren.